Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırşehir'de konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları;
Türkiye Cumhuriyeti Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 


CHP'YE SERT TEPKİ: CUMHURBAŞKANI'NA KÜFREDECEK KADAR ALÇALDILAR

Bizim hayata geçirdiğimiz projeleri bunlar hayal dahi edemezler. Bunlar Türkiye Cumhuriyeti Büyük Millet Meclisi'nde Cumhurbaşkanına ve Milletvekillerine küfredecek kadar alçaldılar. Bunlarda ahlak diye bir şey yok, ahlak diye bir şey yok. Çünkü bunlar kan emicidir kan. Ben onlara diyecek bir şey bulamıyorum. İnanıyorum ki bunlara en büyük bedeli milletim ödetecektir. Bunların terör örgütüyle ne farkı var.

Bu milletvekilliği dokunulmazlıkların kaldırılması değil, fezlekelerin dokunulmazlığının kaldırılmasıdır.

Arabasının bagajında silah taşıyan terör örgütüne yardım eden vekiller var.

Ulaştırmada önemli başarılar elde eden bakanımız Sayın Yıldırım inşallah daha başarılı bir süreci sürdürecek.

Ben sizleri elinde molotof kokteyliyle, satırlarla dolaşan gençler olarak görmüyorum. Sizleri elinde bilgisayarıyla kitabıyla dolaşan bir gençlik olarak görüyorum.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
27 Mayıs 2016 Cuma günü yayınlandı