Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Burası kralların, tek adamların değil, bu milletin temsilcisi muhtarların ağırlandığı mekanlardır' - MERSİN

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Burası kralların, tek adamların değil, bu milletin temsilcisi muhtarların ağırlandığı mekanlardır" - MERSİN - Turizm Bölgesi ve 600 Yataklı Devlet Hastanesinin Temel Atma Töreni - Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasıMERSİN (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarsus'ta Turizm Bölgesi ve 600 Yataklı Devlet Hastanesinin Temel Atma Törenine katıldı.
(5)Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu akşam 'o sarayda' ben 2 bin 500 muhtarımıza iftar vereceğim. 2 bin 500 muhtarımızla beraber Türkiye'ye mesajımızı vereceğiz. Burası kralların değil, burası tek adamların değil, burası bu milletin temsilcisi olan muhtarların ağırlandığı mekanlardır. Sürekli ben muhtar kardeşlerimi burada ağırladım, ağırlıyorum. Bu akşam ilk defa 2 bini aşacağız."Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Tarsus'ta yaklaşık 50 bin kişiye istihdam oluşturacak 5 yeni organize sanayi bölgesi kuruyoruz.""Sınıfları 30'un altına indirdik. Akıllı tahtalarımız var. Bilgisayarlarımız, laboratuvarlarımız, tabletlerimiz, eğitim sistemimizi daha da güçlendirdik. İnşallah, yeni dönemde müfredat konusunda eksikliğini hissettiğimiz bazı konuları da tamamlayacağız"
Eğitim Sistemi Organize Sanayi Bölgesi Laboratuvar Tarım Borat 

7 Haziran 2018 Perşembe günü yayınlandı