CHP'li Bozkurt: Ben asla evet diyenleri denize dökeceğiz demedim

CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un, bir televizyon programında ' Diyelim ki 'evet' çıktı, kimse heveslenmesin. Biz yine Samsun'dan başlarız, Amasya'ya gideriz, Sivas'a gideriz, Ankara'ya geliriz. Buradan İnönü'ye Sakarya'ya Dumlupınar'a... Ulan sizi İzmir'e kadar kovalamazsak anamızdan emdiğimiz süt helal olmasın. Sizi de sizin yedi göbek sülalenizi de bütün emperyalistleri de yine İzmir'den denize dökeriz ' şeklindeki sözleri büyük tepki toplamıştı.
Uğur Dündar Chp Anayasa Referandumu Milletvekili Referandum 


' ÖYLE DEMEDİM, DEMEM '

Halk TV'de Uğur Dündar'ın programına bağlanan Bozkurt, ' Ben asla evet diyenleri denize dökeceğiz demedim, demem. Aklımın ucundan geçmez. bu bir anayasa referandumudur, sandık gelmiştir, evet de diyen hayır da diyen bu ülkenin aziz ve makbul yurttaşlarıdır ' dedi.

Uğur Dündar Hakkında
1970 yılında TRT’nin açtığı sınavları kazanarak, İngiltere’de BBC yayın örgütünün “Televizyonda Yapım-Yönetim” kursuna katıldı. Türkiye’ye döndükten sonra TRT’de yapımcı, yönetmen ve sunucu olarak değişik Tv programlarına imza atan Dündar, 1978 yılı Sedat Simavi Vakfı ödülünü kazandı. Uğur DÜNDAR sonraları İstanbul Üniversitesi ve Marmara Üniversitelerinde “Tv programcılığı” derslerinde lisansüstü hocalık yaptı. TRT’de 20 yıl süreyle çalıştı. U...
devamı
3 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlandı