CHP'li Bekaroğlu'ndan cemaatle ittifak iddialarına itiraz

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın modere ettiği 'Tarafsız Bölge' de bu hafta Fethullah Gülen hakkında çıkarılan yakalama kararı tartışıldı.
Tarafsız Bölge Fethullah Gülen Abdurrahman Kurt Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu 


Programın konuklarından CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu, hükümetin Fethullah Gülen'den intikam alıyormuş gibi davrandığını öne sürerek 'Cumhurbaşkanı kısa bir süre önce bu cemaate 'Ne istediler de vermedik' dedi.' diye konuştu.

İKİ SEÇİMDİR CEMAATLE BİRLİKTELER
Bekaroğlu'nun bu sözlerine ise yanıt Ak Partili eski vekil Abdurrahman Kurt'tan geldi. Kurt, Bekaroğlu'nun sözlerinin normal olduğunu ifade ederek 'CHP iki seçimdir cemaatle beraber' dedi.

VALLAHİ DİYE YEMİN BİLE ETTİ
Abdurrahman Kurt'un bu sözlerine bozulan Bekaroğlu 'Ben saldırmadım. Ben siyasi analiz yaptım. Ne ilgisi var CHP'nin cemaatle. Vallahi Roma'yı da CHP yaktı. 'dedi.
Abdurrahman Kurt Hakkında
Yüksek İnşaat Mühendisi; Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi. Yüksek lisansını Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde tamamladı. Eyüp Belediyesi, Beyoğlu Belediyesi ve İSKİ'de görev yaptı. Gönül Köprüsü Derneği Kurucu Başkanlığı yaptı. Diyarbakır Tarih, Kültür ve Turizm Derneği ile Diyarbakır Turizm Derneği Kurucu Üyeliklerinde bulundu. 23. Dönem'de Parlame...
devamı
25 Aralık 2014 Perşembe günü yayınlandı