Cemal Enginyurt’tan Mansur Yavaş’a Şok Sözler

'Dinamit' telefon bağlantısı kuran Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Enginyurt, Mansur Yavaş'ın CHP'ye katılması ile ilgili çok çarpıcı açıklamalar yaptı.
Mansur Yavaş Chp Mhp Melih Gökçek Cemal Enginyurt 



Enginyurt, '' Sayın Yavaş 12 Haziran seçimlerinden 4 ay önce Star Gazetesi'nde bir röportaja konu oldu ve röportajında MHP Genel Başkanı'nın yanlış yolda olduğunu, doğru işler yapmadığını ve hatta dedi ki, ' MHP baraj altında kalırsa hiç şaşmayın ' dedi. Ve bunun arkasından da kaset operasyonları geldi. Bu bir tesadüf diyelim. Sayın Yavaş, müthiş bir tesadüfün ön izleyicisi olmuş diyelim. Arkasından MHP Genel Başkanı'nı CHP zihniyetine geçmekle partiyi suçladı. MHP'nin çok değerli milletvekili, Türk milliyetçisi bize göre değerli bir komutan başkaları ne der bilmeyiz ama Engin Alan'ın partiden aday yapılmasını bir Ergenekon hadisesine hizmet olarak sunarken PKK'nın avukatlığını yapan Sezgin Tanrıkulu ile aynı partide olmaktan imtina etmediğini de göz önüne alalım'' dedi.



Enginyurt, ''Mansur Yavaş'ın adını lütfen ağzınıza almayın. Aldıkça itibar kazandırıyor, reklâm yapıyorsunuz. Ankara'da yüzde 10 oy alamayacak bir CHP'ye ve Mansur Yavaş'a pirim kazandırıyorsunuz. Bu seçim Mevlüt Karakaya ile Melih Gökçek arasında geçecektir'' ifadesini kullandı.

Mansur Yavaş Hakkında
Mansur Yavaş (23 Mayıs 1955; Beypazarı, Ankara), Türk avukat, siyasetçi ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı. 1999-2009 yılları arasında Beypazarı Belediye Başkanlığı yapmıştır. 2009, 2014 ve 2019 yerel seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olmuş ve Cumhuriyet Halk Partisi adayı olarak katıldığı 2019 yerel seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Mansur Yavaş, Ahmet Sadık Yavaş ve Havva Yavaş'ın çocuğu olara...
devamı
Melih Gökçek Hakkında
Melih GÖKÇEK, 20 Ekim 1948 tarihinde Ankara Keçiören'de doğdu. Babası avukat, annesi ev hanımıydı. Üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Gökçek beş yaşına kadar Başkent Ankara'da ikamet etti. Babasının işi dolayısıyla Gaziantep’e taşınan Gökçek, ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep‘te tamamladı. 1967 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazanınca tekrar Ankara’ya yerleşti. Mülkiye’den sonra Gazi Üniversitesi Gazeteci...
devamı
28 Aralık 2013 Cumartesi günü yayınlandı