Çelik, Kılıçdaroğlu'nun belgeleri açıklaması gerektiğini söyledi

Gündeme ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çelik, Kılıçdaroğlu'nun Oslo iddiasına cevap verdi. Çelik, 'Sayın Kılıçdaroğlu hemen 1 saat içinde bir basın toplantısı düzenleyerek elindeki belgeleri açıklasın. Hükümette gerekeni yapsın' dedi.
Ömer Çelik Kemal Kılıçdaroğlu Kandil 


AK Parti hükümetinin Oslo ve İmralı'da yapılan görüşmelerde PKK'ya vaatlerde bulunduğunu ve bu toplantılara dair belgeleri gördüğünü belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Oslo'da da İmralı'da da vaatlerde bulundular. Niye tutanakları açıklayamıyorlar? Kandil ' bize söz verdiniz açıklayın' diyor. Açıklasınlar hangi sözleri verdiklerini. Benim gördüğüm bazı belgeler var. Bu kadarını söyleyeyim. Bazı taahhütler var, halka bunları açıklayamıyorlar ve onların altında eziliyorlar' açıklamasında bulunmuştu.
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
22 Ekim 2015 Perşembe günü yayınlandı