'Büyük tarihi dönüşümler büyük liderlerle gerçekleştirilir' - KAHRAMANMARAŞ

"Büyük tarihi dönüşümler büyük liderlerle gerçekleştirilir" - KAHRAMANMARAŞ - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal'ın Kahramanmaraş tarihi kapalı çarşı ziyareti - Vatandaş ve esnaflarla sohbet - Küçük bir kız çocuğuna kıyafet hediye etmesi ve giydirmesi - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal'ın açıklamaları"Büyük tarihi dönüşümler büyük liderlerle gerçekleştirilir" - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal: - "Büyük tarihi dönüşümler büyük liderlerle gerçekleştirilir. Türkiye 16 yıldır çok büyük tarihi değişimler ve dönüşümler yaşıyor. Dünyaya dönüşürken Türkiye, tabi ki bu dönüşümün gerisinde kalmayacak"KAHRAMANMARAŞ (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Büyük tarihi dönüşümler büyük liderlerle gerçekleştirilir. Türkiye 16 yıldır çok büyük tarihi değişimler ve dönüşümler yaşıyor. Dünyaya dönüşürken Türkiye, tabi ki bu dönüşümün gerisinde kalmayacak."Ünal, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve beraberindekilerle tarihi Kapalı Çarşı'da esnaf ve vatandaşlarla görüştü.Esnaflarla görüşen Ünal, burada yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Çırağa dükkan terk edilmez" sözünü hatırlatarak, gezdikleri esnafın tamamının da aynı şeyi söylediğini belirtti.
Türkiye'nin eski günleri geri bıraktığını ifade eden Ünal, "Biz de büyük işler büyük liderlerle yapılır. Büyük tarihi dönüşümler büyük liderlerle gerçekleştirilir. Türkiye 16 yıldır çok büyük tarihi değişimler ve dönüşümler yaşıyor. Dünyaya dönüşürken Türkiye, tabi ki bu dönüşümün gerisinde kalmayacak." dedi.
20. yüzyılın başlangıcında Türkiye'ye "hasta adam" denildiğini anımsatan Ünal, "Şimdi dip diriyiz, lidersiz değiliz, imkansız değiliz, çaresiz değiliz. Savunma sanayimizden ekonomimize kadar her şeyimizle 21. yüzyıla hazırız liderimiz de var. O yüzden bu millet herşeyi çok açık bir şekilde görüyor." diye konuştu.
Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin imam hatiplilerle ilgili söylemlerine ilişkin de değerlendirmede bulunan Ünal, şöyle devam etti:"İmam hatipler Tayyip Erdoğan yetiştirir. Bunu da Muharrem İnce itiraf etmiş oluyor. Başından beri zaten Muharrem İnce'nin Tayyip Erdoğan'a hayran olduğunu, Tayyip Erdoğan'ı taklit etmeye çalıştığını biliyoruz. Ama şunu da bilmesi gerekir taklitler aslını yaşatır. Recep Tayyip Erdoğan bedeli ödenmiş bir hayatı yaşadığı için bu milletin kalbinde gönlünde silinmez bir yeri vardır."Ünal, tarihi Kapalı Çarşı'da gezilerinde milletin kararını verdiğini "reisle yola devam" dediklerini belirtti.
Bu arada Mahir Ünal, çarşı gezisinde gördüğü bir çocuğa bayramlık alıp bir süre sevdi.
Hatipli İmam Hatip Kız Çocuğu U Dönüşü Kapalı Çarşı 

1 Haziran 2018 Cuma günü yayınlandı