Burhan Kuzu'dan Haluk Özdalga’ya: Hokkabazlık yapıyor

AK Parti'den ayrılan Bağımsız Milletvekili Haluk Özdalga, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu'yu başkanlık sistemiyle ilgili açıklamalarından dolayı hedef almıştı. Özdalga, “Kendi unvanını haklı ve kamuoyunu aldatmak için kullananlara şarlatan denir” ifadelerini kullanmıştı.
Anayasa Komisyonu Bağımsız Milletvekili Burhan Kuzu Haluk Özdalga 


“HOKKABAZLIK YAPIYOR”
Özdalga'ya Burhan Kuzu'nun yanıtı gecikmedi. Beyaz Haber'e konuşan Burhan Kuzu, “Kendisi hokkabazlık yapıyor. Kendi bu işi hiç anlamaz” dedi. Özdalga'nın asıl niyetinin AK Parti'yi vurmak olduğuna dikkat çeken Kuzu, “Bu kadar memnun değildin de niye vekil olamadın da diğer partilerden geldin AK Parti'den oldun.” şeklinde konuştu.

“MAYALARINDA SORUN VAR”

Kuzu şu şekilde devam etti: Haluk Özdalga denge sorunu olan bir arkadaşımız. Zikzaklar çizen bir arkadaş. Onun ben görüşlerini kaale almam. Bana şarlatan dedi. Kendisi hokkabazlık yapıyor. Kendi bu işi anlamaz. Kendi inşaat mühendisi gitsin inşaat ile uğraşsın. Bunların genel olarak mayalarında sorun var. Ondan dolayı kötü kelime kullanmayı pek severler.
Burhan Kuzu Hakkında
Aynı yıl Tekirdağ’da Maiyet Memuru olarak kaymakamlık stajını yaptı. 6aylık stajın ardından İçişleri Bakanlığı’nın muvafakatını da alarak, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Anayasa Hukuku Kürsüsü’ne asistan olarak girdi.Bu arada hakimlik ve savcılık sınavlarında da başarılı olan Burhan Kuzu 1984 yılında doktor,1987 yılında yardımcı doçent,1989 yılında doçent, 1998 yılında profesör oldu.1980-82 yılları arasında Paris Sorbonne Üniversitesi Huku...
devamı
6 Şubat 2015 Cuma günü yayınlandı