Burdur Valisi Yılmaz istifa etti - BURDUR

- Burdur Valisi Şerif Yılmaz istifa etti - Burdur Valisi Şerif Yılmaz'ın konuşması - Vali Yılmaz'ın valilik merdivenlerinde mesai arkadaşlarına veda etmesi - Vali Yılmaz'ın mesai arkadaşları ve vatandaşlarla vedalaşması Burdur Valisi Şerif Yılmaz, görevinden istifa etti - Yılmaz: - "Görev süremizi alnımızın akıyla tamamlıyoruz. Şu an itibarıyla valilik görevim sona ermiştir. Biraz önce evrakımı imzaladım. Bundan sonraki süreçte milletvekilliği aday adaylığıyla ilgili müracaatım olacak"BURDUR (AA) - Burdur Valisi Şerif Yılmaz, milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Vali Yılmaz, düzenlediği basın toplantısında, yaklaşık 2 yıldır Burdur 'da görev yaptığını ve bugün görevine veda ettiğini söyledi.

Görev yaptığı süre içinde hukuk kurallarını, kanunları ve mevzuatları uygulayarak mağdur ve mazlumların mağduriyetlerinin giderilmesi, insanların hayat standartlarını yükseltecek çalışmaların yapılması için gece gündüz demeden mesai arkadaşlarıyla çalıştığını dile getiren Yılmaz, "Devletimizin, sayın Cumhurbaşkanımızın, Başkanımızın ve bakanlarımızın verdiği desteklerle çok şükür Burdur 'da hizmet noktasında belli bir mesafe kat ettik." dedi.
Burdur 'da uzun zamandan beri hayata geçirilemeyen birtakım projelerin çözüme kavuştuğunu belirten Yılmaz, şunları kaydetti:"Görev süremizi alnımızın akıyla tamamlıyoruz. Şu an itibarıyla valilik görevim sona ermiştir. Biraz önce evrakımı imzaladım. Bundan sonraki süreçte milletvekilliği aday adaylığıyla ilgili müracaatım olacak. Başta sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere büyüklerimin takdiri eğer olursa, halkımızın teveccühü hangi yönde karar verirse ona saygı duyup onun gereğini yapmaya çalışacağız. Kendi memleketim olan Manisa'dan aday olmayı düşünüyorum. 32 yıllık hizmet süresince ülkemin dört bir köşesinde görev yaptım. Bu zamana kadar görev yapamadığım kendi ilimde hizmet etmenin, inşallah nasip olursa onurunu yaşayacağım."
İstifa Basın Toplantısı Toplantı Milletvekili Milletvekilliği 

26 Nisan 2018 Perşembe günü yayınlandı