Bülent Arınç'a canlı yayında zor soru: Başbakan'dan korkuyor musunuz?

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç,Mehmet Ali Birand'ın sunduğu 32.gün programına konuk olarak katıldı.Arınç,Mehmet Ali Birand'ın 'Başbakan'dan korkuyor musunuz?'sorusuna yanıt verdi.
Başbakan Bülent Arınç Mehmet Ali Birand Recep Tayyip Erdoğan 


Birand'ın 'Başbakan'dan korkuyor musunuz?'sorusu üzerine Bülent Arınç ''Bu çok agresif bir soru oldu.O,bugün için benim genel başkanım ve Başbakanım.Ben meclis başkanıydım,bugünün Sayın Başbakan'ı,Başbakandı.Yani ben ondan bir adım daha öndeydim;ama bugün Başbakan Yardımcısıyım ve ona hürmette kusur etmem,ona itaat ederim,onun söylediklerinin dışına çıkmam''ifadelerini kullandı.

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
27 Aralık 2012 Perşembe günü yayınlandı