Başbakan Yıldırım: 'Siyaset yapmaları engellenmek istenen kadrolar, şimdi iktidarda ve darbecilerden hesap soruyor'- ANKARA

Başbakan Yıldırım: "Siyaset yapmaları engellenmek istenen kadrolar, şimdi iktidarda ve darbecilerden hesap soruyor" - ANKARA - "28 Şubat Darbesi: İnsan Haklarına Balans Ayarı" etkinliği - AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmasıANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin genel merkezinde düzenlenen "28 Şubat Darbesi: İnsan Haklarına Balans Ayarı" etkinliğine katıldı.
Başbakan Yıldırım: "Darbeciler bu ülkenin geleceğini çaldılar. Başarılı yahut başarısız her türlü darbe girişimi bu ülkeye ihanettir. Bugün 28 Şubat'ın yaralarını sardık ama acılarını unutmadık. 28 Şubat'ı unutmayacağız, unutturmayacağız."Başbakan Yıldırım: "Bin yıl süreceği söylenen darbeleri, milletten güç alarak tarihin çöplüğüne attık. Siyaset yapmaları engellenmek istenen kadrolar, şimdi iktidarda ve darbecilerden hesap soruyor."Başbakan Yıldırım: "28 Şubat davasında sona geldik. İntikamla değil, adaletle davranarak hukuk içinde hak ettikleri en ağır cezayı alacaklar. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın."
Uttu Darbe Girişimi 

28 Şubat 2018 Çarşamba günü yayınlandı