Başbakan Yargı'ya Seslendi: İçinizdeki Kirlileri Temizleyin!

Başbakan Erdoğan, Ordu Fatsa'da katıldığı toplu açılış töreninde yolsuzluk ve rüşvet operasyonu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Sosyal Medya Paralel Yapı Ak Parti Yolsuzluk Operasyonu Recep Tayyip Erdoğan 



Operasyonu devletin içinde devlet olarak değerlendiren Başbakan Erdoğan, Halk Bankası üzerine gidilmesi için müdahalenin dış mihraklarca gerçekleştirdiğini söyledi. Başbakan ayrıca yargı için ; ' Yargıya sesleniyorum siz de kirlileri temizleyin ' dedi.

Başbakan Erdoğan konuşmasına şöyle devam ett: “Son günlerde son derece çirkin ve alçakça kampanya yürütülüyor. Medya manipülasyonlarıyla yürütülen bu karalama kampanyası, sadece AK Parti ' ye karşı değil, büyük Türkiye ' ye karşı yapılmış aleni bir suikasttır. İçeride birtakım çeteler var. Devlete sızmış, paralel devlet olmaya çalışanlar var. Kardeşlerim bu tezgahta ahlak yok, bu komploda ilke yok, bu gelişimde kural, kaide hiç yok. Bakın şunu bilmenizi istiyorum. Bu tezgahın içinde çok kirli bir ittifak var. Bu tezgahın içinde Türkiye ' yi hazmedemeyen karanlık ittifaklar var.''

Sosyal medyadaki çirkinlikler ve montaj kültürü ile AK Parti ' nin karalanamayacağını kaydeden Başbakan Erdoğan, “Buradan sermaye çevrelerine sesleniyorum. Boşuna oynuyorsunuz. Siz kaybedersiniz siz'' şeklinde konuştu.

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
21 Aralık 2013 Cumartesi günü yayınlandı