Başbakan:Türkiye Akdeniz Oyunları'nda Tarihi Bir Başarıya İmza Attı

Partisinin grup toplantısında konuşan Başbakan Erdoğan, Mersin'de gerçekleştirilen 17. Akdeniz Oyunları'nda Türkiye'nin tarihi nitelikte bir başarıya imza atttığını belirtti.
Mersin Akdeniz Oyunları Ak Parti Grup Toplantısı Recep Tayyip Erdoğan 


Erdoğan ayrıca milleti gururlandıran tüm sporcuları tebrik etti.

Erdoğan, ' Türkiye 47 altın, 43 gümüş, 36 bronz madalya ile toplamda 126 madalya kazanarak, İtalya'dan sonra en fazla madalya kazanan ülke olduHem madayla alan hem de oyunlara katılan tüm sporcularımızı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Hepsine tek tek teşekkür ederken, başta Gençlik ve Spor Bakanımız olmak üzere tüm mesai arkadaşlarını da kutluyorum ' dedi.

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
2 Temmuz 2013 Salı günü yayınlandı