Başbakan: Onlara göre biz cahil, alt tabaka ve zenci güruhuyuz

Erdoğan, AK Parti grubunda konuştu.
Diyarbakır Cezaevi Chp Ak Parti Grup Toplantısı Recep Tayyip Erdoğan Metris Cezaevi 


'' Onlara göre biz siyasetten,sanattan,tiyatrodan,şiirden,estetikten,mimariden anlamayız. ''
diyen Erdoğan '' Onlara göre biz okumamış,cahil,alt tabaka ,verilenle yetinmesi gereken yani zenci bir güruhuz '' diye konuştu.

Mamak zindanlarının şahidi olduklarını söyleyen Başbakan '' Mamak zindanlarında yatanları ziyaret etmek suretiye kuyrukta bekleyenlerdendim,orada yatanların durumunu biliyorum '' dedi.

Metris ve Diyarbakır zindanlarının da şahidi olduklarını belirten Erdoğan ''Biz azınlığın çoğunluğa nasıl hükmettiğini ,azınlığın kendi yaşam tarzını çoğunluğa nasıl dayattığını iliklerimize kadar yaşamış bir nesil,böyle bir hareketiz.'' ifadelerini kullandı.

Erdoğan, hiçbir zaman intikam peşinde olmadıklarını da ekledi.

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
11 Haziran 2013 Salı günü yayınlandı