Başbakan Erdoğan: Yarasa dediler millet başbakan yaptı

Viyana'da konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gündeminde 28 Şubat süreci vardı.Başbakan 'İmam Hatiplilere 'yarasa'dediler,yarasayı bu millet Başbakan yaptı'dedi.
Viyana 28 Şubat Başörtüsü Recep Tayyip Erdoğan İmam Hatipler 


''Bundan 16 yıl önce üniversite kapılarından çevrilen,üniversite kapıları yüzlerine kapatılan o çocuklar hakikaten onurlu bir direniş sergilediler.'' diyen Erdoğan''Çok çalıştılar ve işte bugün ülkeyi onlar yönetiyorlar.Ülkenin iktidarında şimdi onlar var.Bu yetkiyi onlara kim verdi?Millet verdi.Demek ki millet doğruyu görüyor.Bizim milletimiz de burada demokrasinin o çerçevesi içerisinde hakkı sahiplerine teslim etti.''diye konuştu.

Türkiye'yi, bir dönem üniversite kapısından çevrilen,Avusturya'ya diğer ülkelere okumaya gönderilen çocukların büyüttüğünü söyleyen Başbakan''Başörtülüler gitsin Suudi Arabistan'da okusun' dediler.Hatta daha ileriye gittiler 'İmam Hatipliler yarasa' dediler.Yarasayı bu millet Başbakan yaptı.'ifadelerini kullandı.


Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
27 Şubat 2013 Çarşamba günü yayınlandı