Başbakan Erdoğan:Terör bittiğinde güzel olacak

MÜSİAD Genel Kurulu Toplantısında konuşan Başbakan Erdoğan'ın gündeminde çözüm süreci vardı.
Başbakan Müsiad Şehit Annesi Recep Tayyip Erdoğan Çözüm Süreci 


'' Denizli'de bir şehit annesi diyor ki: keşke bu süreç altı ay önce başlasaydı da benim Vedat'ım şehit olmasaydı.Ah benim mübarek annem.Bu süreci biz on yıl önce başlattık ;ama bu noktaya gelinceye kadar neler çektik, neler.Keşke Vedat şehit olmasaydı.Keşke Vedat gibi nice genç toprağa düşmeseydi.'' diyen Erdoğan '' Biz on yıl boyunca gençlerin kanıyla beslenen o kan tüccarlarına karşı kararlı mücadele verdik ve işte ;ancak bugün hedefe çok ama çok yaklaştık.'' diye konuştu.

'Terör bittiğinde ne olacak? ' diye sorular sorulduğunu ifade eden Başbakan '' Terör bittiğinde güzel olacak.Ölümlerin olmadığı sabahlardan daha hayırlı ne olabilir ki? '' dedi.




Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
27 Nisan 2013 Cumartesi günü yayınlandı