Başbakan Erdoğan:Sistemli bir linç girişimi var

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar'daki patlama ile ilgili olarak sistemli bir linç girişiminin olduğunu belirterek ''Olayı aydınlatma, olayla ilgili doğru soruları sorma boyutunu aşıyor, tam anlamıyla bir linç kampanyasına dönüşüyor'' ifadelerini kullandı.
Başbakan Şehit Asker Afyonkarahisar Cephanelik Recep Tayyip Erdoğan 


Her acı hadise arkasından ortaya konan tavrın eleştiri ve olayı aydınlatma boyutunu aşarak linç kampanyasına dönüştüğünü kaydeden Erdoğan 'Bakıyorsunuz önce sosyal medyada tamamen dedikodular,tamamen söylentiler,çoğu zaman da yönlendirmeler aracılığıyla bir linç atmosferi oluşuyor.Ardından yine yazılı ve görsel medyada soru sormak,sorulara cevap aramak,olayı aydınlatmak,olayla ilgili haber aktarmak gibi hedefler aşılıyor;sansasyon ve yarış saiki hadiselerin ve gerçeğin önüne geçebiliyor.' diye konuştu.


Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
9 Eylül 2012 Pazar günü yayınlandı