Başbakan Erdoğan: Ne CHP Ne de MHP, AK Parti'nin eline su dökemez

Çözüm sürecine ilişkin konuşan Başbakan Erdoğan,muhalefete yüklendi.Erdoğan, CHP'nin de MHP'nin de AK Parti'nin eline su dökemeyeceğini söyledi.
Kutlu Doğum Chp Mhp Ak Parti Recep Tayyip Erdoğan 


CHP'nin ve MHP'nin terörün bitmesi sonrasına ilişkin tüm iddialarının yalan,iftira ve asılsız olduğunu söyleyen Başbakan '' Terörün bitmesi ile Türkiye'de bitecek olan istismar siyasetinden başka hiçbir şey değildir.'' dedi.

Kılıçdaroğlu'nun, Kutlu Doğum haftasında başka sonrasında başka konuştuğunu belirten Erdoğan ''İşte bu istismar siyasetidir.Dürüst olacaksın.Siyaset dürüstçe yapılır.Orada başka burada başka olmaz.'' diye konuştu.

Konuşmasında 76 Milyona seslenen Başbakan ''İçiniz rahat olsun,gönlünüz,zihniniz rahat olsun.Hiç üzülmeyin.Tamamen müsterih olun.Ak Parti iktidarda olduğu sürece Türkiye kaybetmez,her zaman kazanır.Ak Parti iktidarda olduğu sürece Türkiye'nin birliğine,bütünlüğünüe,kardeşliğine asla hayal gelmez.Milliyetçilik,vatanseverlik,kardeşliğimiz,birliğimiz,bayrağımız konusunda ne CHP ne de MHP Ak Parti'nin eline su dökemez'' ifadelerini kullandı.

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
19 Nisan 2013 Cuma günü yayınlandı