Başbakan Erdoğan: Kızların Ve Erkeklerin Devletin Yurtlarında Karışık Kalmasına Müsaade Etmiyoruz

Partisinin grup toplantısında konuşan Başbakan Erdoğan, yaşam tarzına müdahale iddialarına sert çıkarak, “11 yıllık Ak Parti iktidarında kimin yaşam tarzına müdahale edildi? ” diye sordu.
Başbakan Ak Parti Grup Toplantısı Öğrenci Evi Recep Tayyip Erdoğan 


Başbakan Erdoğan, öğrenci yurtlarında erkek ve kız çocuklarının bir arada kalmasına olumlu bakmadığını da belirterek, ' Bunu bir defa bilmemiz lazım; biz sorumluluk mevkiinde olan muhafazakar demokrat bir parti olarak, bu ülkede ebeveynlerin, herkesin çocukları bize emanettir. Biz kızların erkeklerin devletin yurtlarında karışık kalmasına müsaade etmedik, etmiyoruz. Bunun dünyada eğitim-öğretim psikolojisinin içinde bile açıklaması yapılamaz. Biz buna da müdahil olduk, yurtlarımızda kızlarımızın erkek öğrencilerle ayrıştırma çabasına devam ediyoruz. Bu ülkede anne babaların kahir ekseriyetinin bu işlere asla müsaade etmeyeceğini bilen insanım ' şeklinde konuştu.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
5 Kasım 2013 Salı günü yayınlandı