Başbakan Erdoğan:İsrail Bir Terör Devletidir

Avrasya İslam Şurası'nda konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,İsrail'e sert çıkıştı.Başbakan,İsrail'in terör devleti olduğunu söyledi.
Başbakan Avrasya İslam Şurası İsrail Recep Tayyip Erdoğan Gazze 


'' Müslümanları terörle yan yana alanlar, Müslümanlar toplu olarak katledildiğinde bunu görmezden geliyorlar.Kendi ülkelerinde Müslümanlara yönelik ayrımcılığı görmezden gelenler Gazze'de masum çocukların vahşice katledilmesi karşısında gözlerini yumuyorlar. '' diyen Erdoğan '' İşte İsmail haniye kardeşimizin kucağındaki yavruyu gördünüz. Bu yavruyu katleden anlayışın bu dünyada adalette yeri olabilir mi. İnsanlıktan nasibini aldığını söylemek mümkün mü. Onun için ben diyorum ki İsrail bir terör devletidir yapığı da bu. Çünkü bu estirilen bir terördür ” ifadelerini kullandı.

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
19 Kasım 2012 Pazartesi günü yayınlandı