Başbakan Erdoğan:Dinlemlerle ilgili Başbakanlık Teftiş Kurulu'nu görevlendirdik

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,TRT ekranlarında ofisinde 'böcek' bulunmasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.Başbakan,dinlemelerle ilgili olarak Başbakanlık Teftiş Kurulu'nu görevlendirdiklerini söyledi.
Başbakan Böcek Araması Trt 1 Recep Tayyip Erdoğan Başbakanlık Teftiş Kurulu 


Mekanlarında belirli aralıklarla bu tür aramalarının yapıldığını belirten Erdoğan'Bu Başbakanlık ofislerinde yapılır,resmi konutta yapılır,şu anda oturduğum ofiste ve evimde yapılır.Bunlar bugüne kadar bizim rastladığımız şeyler değildi,o zaman da yine bu tür bir arama esnasında bulunuyor ve tabii bulunduktan sonra da biz aslında bunun afferdesiniz yaygarasını yapmadık.Savcılık yapılması gereken ne ise bunu yapar dedik.Süreç zaten akıp gidiyor;ama bizim de zaten kalkıp da bunu gündeme taşımamızın bir anlamı yok dedik.Bu aslında yine medya grupları tarafından da biliniyordu.Bu son dönemde artık bu soru bize sorulunca, biz bunu bu şekilde cevaplamak durumunda kaldık.Bu arada da tabii ister istemez ben Başbakanlık Teftiş Kurulu olarak da bu konuyla ilgili bir incelemeyi ilgili istihbarat birimleriyle görüşmek suretiyle başlatmak durumunda kaldım.''ifadelerini kullandı.







Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
28 Aralık 2012 Cuma günü yayınlandı