Başbakan Erdoğan'dan Vali Coş Açıklaması

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nın ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularına cevap verdi.
Adana Valisi Hüseyin Avni Coş Grup Toplantısı Recep Tayyip Erdoğan 


10 Kasım törenlerinde kendisini protesto eden vatandaşlara ' gavat ' dediği iddia edilen Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ile ilgili bir soru üzerine Başbakan Erdoğan, ' Arkadaşımızın oradaki tavrını doğru bulmuyorum ancak arkadaşımıza yapılan bu medya eleştirileri. 'Hükümet istifa diye' bağırıyorlar. 'Allah belanı versin' diye hakaret ediyorlar.Sizle rde bunları televizyonlardan izlediniz. Bütün bunlar yapılıyor ve bunun karşısında. O da insan kalktı böyle bir şey yaptı ama valilerimizi de böyle provokatif eylemlere yedirmeyiz ' ' dedi.


Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
12 Kasım 2013 Salı günü yayınlandı