Başbakan Erdoğan'dan Muhalefete 3. Köprü Çıkışı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılışlar için geldiği Muğla'da son toplu açılışı Milas ilçesinde yaptı.
Başbakan 3.köprü Projesi Anamuhalefet İstanbul Boğazı Recep Tayyip Erdoğan 



Başbakan Erdoğan, İstanbul'da yapılacak üçüncü köprü ile ilgili olarak, ' Boğaz'da üçüncü köprü yapıyoruz. Köprünün ayakları yükseliyor. Ana muhalefet ve yavru muhalefet istemezük diyor. Size rağmen yapacağız ve bitireceğiz. Aslında biz o köprüleri onlar için de yapıyoruz ' dedi.


Başbakan Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti; ''İstanbul Boğazı'nda denizin altında tüp yol yaptıklarını belirterek, ' Büyük devlet böyle olunur. Şimdi denizin altında iki tüplü yol geçecek ve buradan otomobiller geçecek. Boğaz'da üçüncü köprüyü yapıyoruz. Köprünün ayakları yükseliyor. Ana muhalefet ve yavru muhalefet istemezük diyor. Size rağmen yapacağız ve bitireceğiz. Aslında biz o köprüleri onlar için de yapıyoruz. Gelecekler ve onun üstünden geçecekler. Onlar karşı çıkarlar, sonra da gelip geçerler. Eğer istiyorsanız onların üzerinden geçmeyin. Birinci köprüye karşı çıkanlar yine gidip üzerinden geçiyor. Üçüncü köprü 4 gidiş, 4 geliş, ortasından raylı sistem geçecek. Böyle bir teknolojiyi üçüncü köprüde yapıyoruz. Büyük devlet için ne gerekiyorsa yapacağız. Ecdadımız nelere damga vurduysa biz de vuracağız. Bu toprakların mayasında ne varsa bizim kültürümüzde de o var. Bizim siyasetimiz efendilik siyaseti değil, hizmet siyaseti ' ifadelerini kulandı.


Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
1 Aralık 2013 Pazar günü yayınlandı