Başbakan Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na yolsuzluk yanıtı

Ak Parti İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,Kılıçdaroğlu'nun yolsuzluk iddialarına sert yanıt verdi.Başbakan ''Bize yolsuzluk iftirası atacak olan en son kişi Kemal Kılıçdaroğlu'dur''dedi.
İl Başkanları Toplantısı Ssk Yolsuzluk Operasyonu Kemal Kılıçdaroğlu Recep Tayyip Erdoğan 


Ak Parti iktidarının tarih boyunca rekorlarla anılacağını kaydeden Başbakan ''Ama CHP'nin tarihinde yasakçı anlayışı da zulmü de yoksulluğu da en önemlisi de yolsuzluğu da gördük,görürüz.Ben İstanbul Belediyesini,Belediye Başkanı olarak devraldığımda benden önceki belediye, yolsuzluklar belediyesiydi.Meşhur İSKİ yolsuzluğunu falan bilirsiniz.Biz 2,5 milyar dolar borçla devraldık ve İstanbul'u hamdolsun ben 1,2 milyar dolar borçla devrettim;ama bu arada İstanbul'un su sorununu,çöp sorununu çözdük,İstanbul'da hava kirliliğini ortadan kaldırdık ve İstanbul'da yeni bir dönemi kavşaklarıyla,her şeyiyle başlattık.Dört buçuk senede bunları gerçekleştirdik.Sayın Kılıçdaroğlu,sen ne yaptın?''ifadelerini kullandı.

''Türkiye'de Ak Parti'ye yolsuzluk ithamında bulunacak bir parti varsa en son parti CHP''diyen Erdoğan ''Bize yolsuzluk iftirası atacak olan en son kişi geçmişinde SSK'yı batırmaktan başka hiçbir marifeti olmayan CHP Genel Başkanıdır.''şeklinde konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
5 Aralık 2012 Çarşamba günü yayınlandı