Başbakan Erdoğan: CHP'nin yaptığını biz yapsaydık kıyamet kopardı

Başbakan Erdoğan, Cnn Türk'te gündemi değerlendirdi. Erdoğan'CHP'nin yaptığını biz yapsaydık kıyamet kopardı.' dedi
Başbakan Alkol Yasağı Kadiköy Belediyesi Chp Recep Tayyip Erdoğan 


''Kadıköy'de CHP belediyesi belli saatlerden sonra alkollü mekanları kapatma,alkollü içki satışlarını yasaklama gibi bir karar almış''diyen Erdoğan ''Yaptığı iş yanlıştır demiyorum bana göre doğrudur;ancak medyada bu konuyla ilgili hiçbir şey konuşulmadı.Eğer bunu AK Partili belediye yapmış olsaydı kıyamet kopardı''diye belirtti.

Anayasa'nın 58.maddesinde 'Devlet, gençleri alkol düşkünlüğünden,uyuşturucu maddelerden, suçluluk,kumar ve benzer kötü alışkanlıklardan ve cehaletten korumak için gerekli tedbirleri alır' ifadelerinin yer aldığını söyleyen Başbakan '' Biz bunu devlet olarak yaptığımızda,hükümet olarak böyle bir adım attığımızda buna ters yaklaşılıyor.Biz şu an anayasanın amir hükmünü yerine getiriyoruz ve getiremediğimiz için de mahçubum milletime karşı onu da söyleyeyim;çünkü şu an bu uygulamaları sınırsızca yapanlar var.''diye konuştu.





Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
29 Mart 2013 Cuma günü yayınlandı