Başbakan Erdoğan: Bu Ahlaksız Oyuna Müsade Etmeyeceğiz

Başbakan Erdoğan, Ordu'da halka seslendi.
Paralel Yapı Yolsuzluk Operasyonu Recep Tayyip Erdoğan Çözüm Süreci Faiz Lobisi 



Onu siz muhalefetin dosyalarında arayın diyen Başbakan Erdoğan, ''Bu uluslararası oyun, kökü dışarda tezgah. Taşeron olarak kullanıldılar. Yerli piyonlar bu komploda kullanıldı. Gezi ' de bu oyunu nasıl bozduysak burada da bu oyunu bozacağı bunu bilin. Halk Bankası 11 yıl önce yük oluyordu. Yerli ve uluslararası işbirliği. Bu banka faiz lobisinin ayağına basıyor. Türkiye düşmanlarını ürkütüyor bu banka. Allah nefes verdikçe hiç korkmadan çekinmeden bu gerçeği herkese anlatacağız. Bu oyunu milletimiz biliyor ama biz de anlatmaya devam edeceğiz. Bu kampanya başka amaçlar da taşıyor.Son 1 yıldır Ünye ' ye terörden dolayı şehit geliyor mu? Anneler terör nedeniyle ağladı mı? Hayır. Bu hayır cevabı bazılarını rahatsız ediyor'' dedi.


Bu oyun çözüm sürecini sabote etme girişimidir olduğunu belirten Başbakan Erdoğan, ''Bu ahlaksız oyuna müsaade etmeyeceğiz'' ifadesini kullandı.

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
21 Aralık 2013 Cumartesi günü yayınlandı