Başbakan Erdoğan: Bedduaya Lanet Duaya Evet Diyeceğiz

Başbakan Erdoğan Genişletilmiş İl Başkanları toplatısında konuştu.
Başbakan Ak Parti Recep Tayyip Erdoğan İstiklal 



Bu komplo sadece AK Parti'ye değil Türkiye'ye yapılmış bir komplo olduğunu dile getiren Başbakan Erdoğan, ''Bu komplonun Türkiye'nin hayrına değil şerrine olduğunu silin. Bu komplonun benzerleri Menderes'e Özal'a Erbakan'a yapıldı'' şeklinde konuştu.

Milletim meselenin yolsuzluk değil Türkiye ekonomisi olduğunu bilsin. Bu komployu hep birlikte bozacağız diyen Başbakan, ''Çözüm sürecini ilerletip kan ve gözyaşı kapısını ilanihaye kapatacağız.Bu çirkin komplodan güçlenerek çıkacağız ve yeni Türkiye'yi inşaa edeceğiz. Bu süreç yeni Türkiye'nin ' İstiklal Mücadelesi ' sürecidir.Milletim meselenin yolsuzluk değil Türkiye ekonomisi olduğunu bilsin. Bu komployu hep birlikte bozacağı'' dedi.


Başbakan Erdoğan, 'Bedduaya Lanet Duaya Evet Diyeceğiz' ifadesini kullandı.




Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
25 Aralık 2013 Çarşamba günü yayınlandı