Başbakan Erdoğan:BDP'ye yazıklar olsun

Partisinin grup toplantısında konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gündeminde açlık grevleri ve terör vardı.
Bdp Milletvekili Açlık Grevleri Ak Parti Grup Toplantısı Terör Sorunu Recep Tayyip Erdoğan 


''Kandil'den gelen talimatla başlatılan eylem önce BDP'nin teşvikleri ardından da yurtiçi ve yurtdışından verilen desteklerle yaygınlaştırıldı.''diyen Başbakan''Kandil'e laf söyleyemeyenler,eylemcilere çağrı yapamayanlar yine hükümeti köşeye sıkıştırmanın,hükümeti zora düşürmenin gayreti içerisine giriyorlar.AKP'nin gerçekleştirdiği demokratik reformlardan rahatsızlık duyan bu çevreler atılan adımları kendilerine mal etmek için sanki hükmet taviz veriyormuş görüntüsü oluşturmak amacıyla bu tür eylemlerden medet umuyorlar.'' dedi.

BDP'YE YAZIKLAR OLSUN

Siyasetçinin işinin açlık grevi yapmak olmadığını belirten Erdoğan ''Siyasetçi için böyle bir yönteme tevessül etmek acziyetir,iş bilmezliğini,yetersizliğini ikrar etmektir.Onlar silah bırakmadıkça operasyonlar bitmez.Şu anda cezaevlerinde ortaya konan eylem terör örgütünün başkasının ölümü üzerinden rant sağlama eylemidir.Buradan BDP'ye de bir kez daha yazıklar olsun...BDP'li milletvekilleri de açlık grevine varsın devam etsinler.'' diye belirtti.

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
13 Kasım 2012 Salı günü yayınlandı