Başbakan Erdoğan: Bahçeli, bir zahmet iğneyi kendisine batırsın

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam'da konuştu.
İmralı Adası Hakaret Suçlaması Milli İstihbarat Teşkilatı Devlet Bahçeli Recep Tayyip Erdoğan 


Erdoğan '' On yıl önce dününü göremeyen Türkiye'den,on yıl sonrasının planlarını yapan bir Türkiye'ye ulaştık '' dedi.

Öcalan, İmralı'ya konduktan sonra bir yandan sorgulaması yapılırken bir yandan da elebaşı ile terörü sona erdirmek hususunda görüşmeler yapıldığını söyleyen Erdoğan '' 28 Mayıs 1999 'da Mhp ve Anap'ın ortaklığında 57.hükümet kuruldu '' diye konuştu.

Terörü sonlandırmak için İmralı ile 56. ve 57.hükümet döneminde de görüşmelerin yapıldığını belirten Başbakan '' Bugün İstihbarat Örgütünün İmralı ile görüşmesinden dolayı bizi kıyasıya eleştiren MHP Genel Başkanı,1999 ve sonrasında yapılan görüşmelerde iktidardadır.Yanında da CHP'nin yavrusu DSP vardır. '' dedi.

'' Şu anda bize ağıza alınmayacak hakaretler sarf eden Bahçeli ve arkadaşları 1999 'da yapılan görüşmeler nedeniyle aslında bize değil kendilerine hakaret etmektedirler '' diyen Erdoğan '' Hükümet ortağı olduğun dönemde İmralı ile görüşmeler yapıldı. Bu ihanet midir? O dönem siz hangi pazarlığı yaptınız bize bunu açıklayın.'' diye konuştu.

Başbakan '' Devlet Bahçeli, İmralı görüşmelerinden dolayı birini suçlayacaksa bir zahmet iğneyi kendisine batırsın,ondan sonra çuvaldızı başkasına yöneltsin '' ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli Hakkında
1948 yılında Osmaniye'de doğdu. Yörede Fettahoğulları olarak bilinen geniş bir Türkmen ailesine mensuptur. İlköğrenimini Osmaniye'de, orta öğrenimini İstanbul'da tamamlayan Devlet Bahçeli, üniversite öğrenimini Ankara İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisinde yapmıştır. Başlangıcından itibaren Ülkücü Hareket'in her kademesinde görevler üstlenerek Büyük Ülkü Davası'na hizmet etti. Devlet Bahçeli, 1967 yılında Ankara İktisadi ve Ticari ilimler Ak...
devamı
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
4 Mayıs 2013 Cumartesi günü yayınlandı