Başbakan Erdoğan'a İzmir’den Şarkılı Sevgi

İZMİR AK Parti Menderes İlçe Kadın Kolları ve Menderes Belediye Başkan aday adayı Başkanı Zerrin Ak, Başbakan Erdoğan ' a sevgisini ' Sayın Recep Tayyip Erdoğan, başımızdan eksik etmesin seni yaradan ' başlıklı şarkı besteledi.
Başbakan Ak Parti Recep Tayyip Erdoğan 


Söz ve bestesi Murat Anlar ' a ait olan şarkı sosyal paylaşım sitelerinde de büyük ilgi gördü.Zerrin Ak, parti çalışmaları sırasında da Başbakanı ve hükümetin icraatlarını anlattıklarını ancak besteci Murat Anlar ' ın yazdığı eserle duygularını ve düşüncelerini daha iyi ifade etme imkanı bulduklarını söyledi.

ZERRİN AK: BAŞBAKANIMIZ TEŞEKKÜR ETTİ

Şarkıyı Başbakana eslim ettiklerini, Başbakan Erdoğan ' ın da ilk fırsatta şarkıyı dinleyeceğini kendilerine söylediğini dile getiren Zerrin Ak, “Hedeflerimiz arasında bir şarkı yapmak yoktu. Başbakanımız ve partimizin icraatlarını hep anlattık. Durmadan dilenmeden anlattık. Sosyal etkinliklerimiz gönüllü paylaşımlar oluyor. Duygusal oluyor. Böylesi bir günde sahne alan Murat Anlar kardeşimiz yaşanan atmosferi bir şarkı ile dinlemeye değer bir esere dönüştürdü. Başbakanımıza bu eseri kendi elimizle takdim ettik. Teşekkür etti ve ilk fırsatta dinleyeceğini ifade etti” diye konuştu.

ANLAR: GÜZEL BİR ESER ORTAYA ÇIKTI

Şarkıyı yazan ve besteleyen Murat Anlar da, şarkıyı bir sünnet şöleni sırasında yaptığını kaydederek, “Yaklaşık 130 çocuğun sünnet şöleniydi. Açık Hava tiyatrosundaki kalabalık yaklaşık 3 bin kişiydi. Duygu yüklü bir programdı. Gerek Başkan AK ve arkadaşları gerekse vatandaşın gözyaşları arasında dillendirdikleri cümleler bir gönül diliydi. Bunları yoğurmak bana düştü. Güzel bir eser ortaya çıktı” dedi.

Başbakan Erdoğan için bestelenen şarkının sözleri ise şu şekilde:

' Ülkeye güneşsin bir anda doğan
Dağı taşı birbirine bağlayan
Davos fatihi Recep Tayyip Erdoğan
Başımızdan eksik etmesin yaradan
Sayın Recep Tayyip Erdoğan
Tarih Seninle gurur duyacak inan
Kalbinde hak sevgisi dilinde kuran
Başımızdan eksik etmesin yaradan
Gönül kapısını milletine açan
Gereksiz sözlerden yalanlardan kaçan
Yıllardır başı dik anlı ak yaşayan
Başımızdan eksik etmesin Yaradan
Türk ' ü Kürt ' ü Laz ' ı Çerkez ' i demedin
Alevi Sünni ayırt etmedi
Aynı millet aynı kan kardeşiz dedin
Başımızdan eksik etmesin Yaradan. '
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
21 Kasım 2013 Perşembe günü yayınlandı