Başbakan Davutoğlu: Sare Hanım beni kandırdı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Darülaceze sakinleriyle dün akşam iftarda bir araya geldi.
Başbakan Sare Davutoğlu Ahmet Davutoğlu 


Eşi Sare Davutoğlu ile birlikte Darülaceze'ye gelen Davutoğlu'na Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci eşlik etti.

Ziyaret sırasında bazı Darülaceze sakinleri, Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu'na şiirler okudu. Yaşlı bir kadın ise Sare Davutoğlu'nu gösterip Başbakan Davutoğlu'na, “O kandırdı seni” dedi.

Yaşlı kadının sözleri Davutoğlu'nu güldürdü. Başbakan Davutoğlu ise yaşlı kadına, “O kandırdı beni, peşimden koştu. Kandırdı beni, hala kandırıyor. Allah ayırmasın. Beni bir gün kandırdı, bir baktım ki nikah salonundayız. İyi ki kandırmış” dedi.

Ahmet Davutoğlu Hakkında
Ahmet Davutoğlu, 26 Şubat 1959'da Konya'da doğdu. Babasının adı Mehmet Duran, annesinin adı Memnune'dir. Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Ekonomi Bölümlerinden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde de doktorasını yaptı. Malezya International Islamic University'de çalışmaya başladı. Üniversiten...
devamı
22 Haziran 2015 Pazartesi günü yayınlandı