Başbakan Davutoğlu'ndan Ankara saldırısı açıklaması

Başbakan Ahmet Davutoğlu söylediği iddia edilen “Ankara patlamasından sonra oyumuz attı” sözlerini net bir dille yalanladı.
Başbakan Ferda Yıldırım Ak Parti Beyaz Tv Ahmet Davutoğlu 


Beyaz TV ekranlarında Ferda Yıldırım'ın sorularını yanıtlayan Başbakan, “Bu da son derece çocukça bir saptırma. Cümlenin akışı içinde şunu söyledim: “Sıralama itibariyle AK Parti'nin oylarında yükselme trendi var” dedim. Bu röportajda patlamadan 4-5 gün sonra yapıldı. O anda patlamanın etkisiyle oy oranın artacağı düşünülür mü? ' Patlamadan sonra da bir anket geldi. Trend devam ediyor.' dedim. Patlamanın etkisi üzerine yapılan bir konuşma değildi” şeklinde konuştu.

Başbakan, “Kaldı ki bu patlama AK Parti'yi iktidar yapmamak için gerçekleştirilen bir saldırıdır.” diye ekledi.
Ferda Yıldırım Hakkında
28 Nisan 1977 Yılında Doğdu. Ankaralı olan Ferda Yıldırım , İstanbul Üniversitesi Fransızca Öğretmenliği mezunu....
devamı
Ahmet Davutoğlu Hakkında
Ahmet Davutoğlu, 26 Şubat 1959'da Konya'da doğdu. Babasının adı Mehmet Duran, annesinin adı Memnune'dir. Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Ekonomi Bölümlerinden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde de doktorasını yaptı. Malezya International Islamic University'de çalışmaya başladı. Üniversiten...
devamı
27 Ekim 2015 Salı günü yayınlandı