Başbakan Davutoğlu İzmir'de konuştu

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti'nin İzmir mitinginde konuştu.
Başbakan Ak Parti Başbakanlık Ofisi Ahmet Davutoğlu Başbakanlık 


Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşmasının satır başları,

-Bizi IMF'ye muhtaç edenler, milliyetçilik yapabşlir mi? IMF'ye borcu kim ödedi. Herhangi bir uluslararası bir kuruma borcumuz var mı? Şimdi kendi tankımızı kendi piyade tüfeğimizi yapıyoruz.

-Başbakanlık Ofisi ile inşallah Türk siyasetine İzmir'den yön vermeye hazır mısınız? İzmir artık sıradan bir Ege şehri değil, Ankara ve İstanbul'dan sonra Başbakanlığa ev sahipliği yapacak üçüncü şehir.

-Burada bütün İzmirlilere söz veriyorum. Bu ofis gece gündüz İzmirlilerin emrinde olacak. Başbakanlığın bütün birimleri burada temsil edilerek bir hizmet bürokrasi bir hizmet alanı oluşacak.
Ahmet Davutoğlu Hakkında
Ahmet Davutoğlu, 26 Şubat 1959'da Konya'da doğdu. Babasının adı Mehmet Duran, annesinin adı Memnune'dir. Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Ekonomi Bölümlerinden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde de doktorasını yaptı. Malezya International Islamic University'de çalışmaya başladı. Üniversiten...
devamı
24 Mayıs 2015 Pazar günü yayınlandı