Başbakan Davutoğlu: Darbecisiniz demeye devam edeceğiz

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Damat İbrahim Paşa Spor Salonu'ndaki AK Parti Nevşehir İl Kongresi'nde konuştu. Davutoğlu'nun gündeminde Kılıçdaroğlu ile yaşadığı ' darbecisiniz ' tartışması vardı.
Başbakan Askeri Darbe Genel Başkan Ahmet Davutoğlu Kemal Kılıçdaroğlu 


Davutoğlu, ' Madem ki darbeci değilsiniz açıklayın. 27 Mayıs darbe değildi deyin. Adnan Menderes'i öldüren cuntacılara karşı olduğunuzu söyleyin. Söyleyemezler. Kılıçdaroğlu, eğer darbelerle hesaplaşacaksan önce kendi partililerinle hesaplaş. Siz darbe yaptınız de.

Diyemezler çünkü 27 Mayıs sabahı CHP'liler neredeyse bayram etmişlerdir. Siz 27 Mayıs Demokrasiye vurulmuş bir hançerdir demediğiniz müddetçe biz de size darbeci demeye devam edeceğiz. ' dedi.

Ahmet Davutoğlu Hakkında
Ahmet Davutoğlu, 26 Şubat 1959'da Konya'da doğdu. Babasının adı Mehmet Duran, annesinin adı Memnune'dir. Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Ekonomi Bölümlerinden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde de doktorasını yaptı. Malezya International Islamic University'de çalışmaya başladı. Üniversiten...
devamı
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
13 Aralık 2014 Cumartesi günü yayınlandı