Başbakan: CHP Şam ve Silivri'nin kapısından ayrılmıyor

Ak Parti Grup toplantısında konuşan Başbakan Erdoğan'ın hedefinde Cumhuriyet Halk Partisi vardı.Başbakan CHP'nin Diyarbakır'a gidemediğini;fakat Şam ve Silivri'nin kapısından da hiç ayrılmadığını söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Adliyesi Silivri Cezaevi Ak Parti Grup Toplantısı Recep Tayyip Erdoğan 


CHP'nin dün Silivri'de marjinal bir partinin kuyruğuna takıldığını ve mahkemenin önünü savaş alanına çevirmeye çalıştığını belirten Erdoğan''Nerede marjinal ve karanlık örgüt varsa CHP onların arkasına takılıyor'' dedi.

CHP'nin politika üretemediğini ve başkalarının kuyruğunda durumu idare ettiğini ifade eden Başbakan'' Diyarbakır'a gidemeyen,Hakkari'ye gidip Türk bayrağı dalgalandıramayan CHP,Şam ve Silivri'nin kapısından hiç ayrılmıyor'' diye konuştu.




Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
9 Nisan 2013 Salı günü yayınlandı