Başbakan: Biz Yolsuzluğun Hortumunu Kopardık!

Başbakan Erdoğan, ' Biz, yolsuzluğun hortumunu kopardık.' Ama kişilerin bireysel olarak yaptıkları hatalar varsa bu ülke bir hukuk devletidir, yalnız bu slogan bir hukuk devleti olmasın, gerçek bir hukuk devleti olsun. Hukukun içerisinde, yargı kurumunda yer alanlar, bu yetkiyi kullanmak durumundadır. Ama hukukun dışına çıkarak eğer birileri afra, tafra yapıyorsa, birileri gelip de yürütmeye baskı kurmak istiyorsa kusura bakmasınlar. Yürütme olarak da bizler onların karşısında dikiliriz ' dedi.
Chp Yolsuzluk Operasyonu Recep Tayyip Erdoğan 


İktidara geldiklerinde Türkiye'de 346 bin olan derslik sayısına, 11 yılda 205 bin derslik ilave ettiklerini, 407 bin yeni öğretmen ataması yaptıklarını, 99 yeni üniversite açtıklarını anlatan Başbakan Erdoğan, ' Biz geldiğimizde 76 üniversite vardı. Şimdi 175 üniversite oldu. Üniversitesi olmayan ilimiz kalmadı. 175 yeni yurt blok inşaa ettik ' bilgisini verdi.


Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
21 Aralık 2013 Cumartesi günü yayınlandı