Başbakan Bingöl'de Konuştu!

Bingöl Havalimanı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan katıldığı törenle açıldı.
Ak Parti Gezi Parkı Recep Tayyip Erdoğan Çözüm Süreci 


Bingöl Havalimanı'nın açılış töreninde bir konuşma yapan Erdoğan'ın gündeminde çözüm süreci vardı.

Erdoğan, ' Süreci zora sokmak için oynanan her türlü oyunu dile getirmiştik. Önce Paris, ardından AK Parti Genel Merkezi, Reyhanlı saldırısı ve son olarak İstanbul'da başlatılan olaylar hem çözüm sürecini hem de Türkiye'nin büyümesinin hedef alan olaylardır ' dedi.

Türkiye'nin büyümesinden rahatsız olan çevreler olduğunu belirten Erdoğan, ' Türkiye'nin büyemesi için ne gerekiyorsa yapacağız. Tencere tava çalanlara aldanmayın. Halkı rahatsız eden bu çevreler demokratik bir arayış içinde değil. Çözüm sürecinden asla geri adım atmayacağız ' dedi.





Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
12 Temmuz 2013 Cuma günü yayınlandı