Başbakan: Başörtüsünden dolayı kızların hayatı karardı

Erdoğan AK Parti grubunda konuştu.
Chp Ak Parti Grup Toplantısı Ak Parti Başörtü Yasağı Recep Tayyip Erdoğan 


Bu ülkede inancından dolayı nice insanın hayatının karardığını belirten Erdoğan '' Sadece başörtüsü takıyor diye halkının yüzde 99'u Müslüman olan Türkiye'de üniversiteye kızlarımız gidemedi.Türkiye'den yurtdışına gitmek zorunda kaldılar. '' dedi.

İspanya'da yaptığı bir konuşmada bu konudan bahsettiği için AK Parti hakkında kapatılma davasının açıldığını söyleyen Başbakan '' O zaman CHP Genel Başkanı: hamdolsun ki Ankara'da savcılar var diyordu '' dedi.

Erdoğan '' Bunlar mı özgürlükçü, bunlar mı özgürlükten yana? Bir genç kızın başıörtülü olmak suretiyle okuma hakkı yok mu ? '' diye konuştu.

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
11 Haziran 2013 Salı günü yayınlandı