Başbakan: Anamuhalefet Rejimin Yanında, Biz Mağdurların Yanındayız

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Kobi Şurası'nın açılış konuşmasını yaptı.
Başbakan Chp Anamuhalefet Beşar Esad Recep Tayyip Erdoğan 



Ana muhalefet partisi çıkmış bizi savaş yanlısı olmakla suçluyor diyen Başbakan Erdoğan, '' Suriye'de 110 bin insan alçakça katledilirken siz neredesiniz. 7 milyon göçmen insan var neredesiniz. Çocuklar ölüyor siz neredesiniz.Suriye'de 2 yılı aşkın tarihin en büyük katliamı yaşanırken Esad ' ın sırtını sıvazlayan CHP ne utanmazsın.

CHP öldürenin yanında biz mazlumun yanındayız. Ana muhalefete göre Esad'a operasyon yapmayın diyor. Reyhanlı'da 53 kardeşimizi katlettiler. Arkasında kim var? CHP. Buradaki olayların arkasında da CHP var. Fazla değil 6 ay kaldı. Sandık geliyor. Biz sandık kaçıranlardan değiliz. Şu anda CHP'nin savunduğu ülke yönetimleri hep sandık kaçıranlardır'' şeklinde konuştu.


Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
12 Eylül 2013 Perşembe günü yayınlandı