Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti Grup Toplantısında Konuştu

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin haftalık olağan Meclis Grup Toplantısı'nda milletvekillerine hitap etti.
Başbakan Ak Parti Grup Toplantısı Ahmet Davutoğlu Muhalefet 


İşte Davutoğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar:

BİR GÜN CUMHURİYETÇİLER BİR GÜN PARALELCİ

Milletle yolu hiç kesişmeyen hep paralel ile yan yana gider ya bunların da milletle yolu hiç kesişmiyor. Onlar paralel ile paralel şekilde yürümeye devam etsinler biz sıratı mustakim'de yürümeye devam edeceğiz. Afyon, Manisa, Denizli'de de söyledim. Bu propaganda yaygınlaşınca söylemiştim. Zaferin de bir tadı var. Hepinize karşı zafer kazanmak bizim için daha da büyük bir mutluluk verecek. Bize hamdolsun 12 yılda ne yorgunluk var ne acizlik. Geleceğe hep diri diri yürüyoruz. Onlar, telaş içinde kendi dertlerine düşsünler, nasıl birbirleri ile ittifak içinde olacaklar ona baksınlar. Dikkat ediniz CHP, MHP, HDP'den tek bir Türkiye gündemine ilişkin bir açıklama var mı yok? Baktılar Türkiye'den ekmek çıkmadı Çipras'ı konuşmaya başladılar. 2002'de nasıl siyasi partilerden ümit kesilmişse biz hasta adam denilen ülkeyi küresel güç haline getirdik. Sayın Çipras'da buna katıldığını belirtti. Biz milletimizi örnek alıyor onlarla yürüyoruz. Muhalefet ise popüler gündem arayışı içinde. Onlara tavsiyem hiç başka yere gitmesinler, bizim yaptığımız gibi anadolu insanının trakya insanının terleri ile terleri, gönülleri ile gönülleri buluşsun. Bunlar kendilerine güvenemezler siyasette omurgaları yok. Bir gün Cumhuriyetçi ertesi gün paralelcilerle birlikte. AK Parti duruşunu kim ne derde desin milletle beraber olan duruşunu sürdürmeye devam edecek.


Ahmet Davutoğlu Hakkında
Ahmet Davutoğlu, 26 Şubat 1959'da Konya'da doğdu. Babasının adı Mehmet Duran, annesinin adı Memnune'dir. Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Ekonomi Bölümlerinden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde de doktorasını yaptı. Malezya International Islamic University'de çalışmaya başladı. Üniversiten...
devamı
3 Şubat 2015 Salı günü yayınlandı