Başbakan Ahmet Davutoğlu Adıyaman İl Kongresi'nde konuştu

Başbakan Ahmet Davutoğlu, ' Bugün o paralel çeteyle ilgili yürütülen soruşturma yapıldı onlardan önce Kılıçdaroğlu konuşuyor. Çünkü onların kültüründe vesayet var ' dedi.
İl Kongresi Ak Parti Cumhurbaşkanı Ahmet Davutoğlu 


Başbakan Ahmet Davutoğlu Adıyaman İl Kongresi'nde konuştu.

İşte Davutoğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar:

Baktılar ki 2007'de olduğu gibi yine bir AK Partiliyi engelleyemeyecekler hep beraber topluca geldiler. Millet topluca gelene değil kendi içinden çıkana oy verdi ve Başbakanımız Cumhurbaşkanı oldu. Sonra, bu sefer AK Parti içinde bir ihtilaf çıkar mı d iye beklediler. Onların siyaset anlayışında vefa yok, vizyon yok, elhamdulllah olmadı. AK Parti tepeden tırnağa tek bir fire vermeden omuz omuza 2015 Haziran'ı için yola çıktı.

CANI ALLAH'A, İKTİDARI MİLLETE TESLİM EDERİZ

Bugün o paralel çeteyle ilgili yürütülen soruşturma yapıldı onlardan önce Kılıçdaroğlu konuşuyor. Çünkü onların kültüründe vesayet var. Hiç birşeyden korkmuyoruz diyenler neden şimdi susuyorlar. Beklesinler, ama şunu da bilsinler ki bu devletin kurumlarına sızıp Başbakanını, Cumhurbaşkanını en mahrem toplantıları dinleyenler MİT'e operasyona kalkışanlar, Suriye'de mazlumlara yardıma giden tırları durduranlar bunların karşılığı olmayacağını düşünmesin. Can emanetimizi Allah'tan, iktidar emanetini de milletten aldık. Her iki emaneti de ya Allah'ın ya da milletin takdiri ile veririz.

Türkiye'de milli iradeyle iktidara gelmiş bir başbakana dönemin başbakanı diye dosya hazırlayanlar bugün de yarın da millet karşısında hesap vereceklerdir.

Ahmet Davutoğlu Hakkında
Ahmet Davutoğlu, 26 Şubat 1959'da Konya'da doğdu. Babasının adı Mehmet Duran, annesinin adı Memnune'dir. Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Ekonomi Bölümlerinden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde de doktorasını yaptı. Malezya International Islamic University'de çalışmaya başladı. Üniversiten...
devamı
14 Aralık 2014 Pazar günü yayınlandı