Barış Yarkadaş yayından kaçtı

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Dinamit programında CHP'li vekillerin terörist kanallarına katılması eleştirilirken, CHP milletvekili Barış Yarkadaş canlı yayına bağlandı.
Latif Şimşek Dinamit Barış Yarkadaş Kemal Kılıçdaroğlu 


Yarkadaş'ın söz hakkını kullanması hoşgörüyle karşılandı. Ancak programın modaretörü Latif Şimşek, Barış Yarkadaş'a bir soru yönelteciğini dile getirdi.

NASIL SİYASET YAPABİLİYOR?


Şimşek, Yarkadaş'ın daha önce Kılıçdaroğlu'na yönelttiği bir eleştiriyi hatırlatarak ' Barış Yarkadaş milletvekili olmadan önce, CHP'yi ve Kılıçdaroğlu'nu çok ağır eleştiren bir gazeteciydi. Mesela Yarkadaş, Kılıçdaroğlu'na TESEV sorusu yöneltmişti. Soros'un bir kuruluşu olan TESEV'e 183 numarayla kurucu üye olduğunu ortaya çıkarmıştı. Gündem olmuştu. Kemal Kılıçdaroğlu'na bir CHP'li olarak TESEV'de olmayı nasıl hazmadebilirsin? Genel Başkan olarak TESEV'de nasıl olursun? , TESEV'e üye olmak Kanarya Sevenler Derneği'ne üye olmak değil demişti Kılıçdaroğlu'na. Barış bağlanırsa şunu soracam; TESEV'den istifa etmedi, genel başkanına aynı şeyleri söyleyebiliyor mu? Söyleyemiyorsa o genel başkanın partisinde nasıl siyaset yapabiliyor? diye soracağım' dedi.

TEKRAR BAĞLANMADI

Yayına bağladıktan sonra başkasına söz hakkı tanımayan Yarkadaş'ın yayından sesi alındı. Yarkadaş geri bağlanmak istemesine rağmen bağlanmak istemeyip telefonu kapattı. Yarkadaş'ın kendisine yöneltilecek sorulara cevap veremeyeciğini düşündüğü için bağlanmadığı akıllara geldi.
Latif Şimşek Hakkında
Latif Şimşek 01.05.1963 yılında Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde doğdu. İlkokulu Yozgat’ın Yerköy ilçesinde bitiren Latif Şimşek, 1982 Yılında Ankara Merkez imam Hatip Lisesi (Şimdiki Tevfik İleri İmam Hatip Anadolu Lisesi) ni bitirdikten sonra Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksek okulu’na girdi. 1987 yılında bu okuldan mezun oldu ve aynı yıl Türkiye Gazetesi Ankara Temsilciliğinde muhabir olarak çalışmaya başladı. Polis-adliye muhabirliğinden baş...
devamı
Dinamit Hakkında
Latif Şimşek yönetimindeki Dinamit, her Pazar farklı konukların yorumlarıyla saat 16:45’da Beyaz Tv'de......
devamı
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
1 Ekim 2016 Cumartesi günü yayınlandı