Bakan Selçuk: 'Aydın, gözümüzün aydınlığı olacak' - AYDIN

Bakan Selçuk: " Aydın , gözümüzün aydınlığı olacak" - AYDIN - Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un gelişi ve karşılanması - Bakan Selçuk'un açıklaması - Bakan Selçuk'un pazar esnafını ziyareti ve esnafla sohbet etmesi - Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk:"Anketlerde de güzel sonuçlar alıyoruz. Daha da güzel sonuçlar alacağız ve inşallah 31 Mart akşamı Aydın , gözümüzün aydınlığı olacak"AYDIN (AA) - Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Anketlerde de güzel sonuçlar alıyoruz. Daha da güzel sonuçlar alacağız ve inşallah 31 Mart akşamı Aydın , gözümüzün aydınlığı olacak" dedi.
Selçuk, Aydın temasları kapsamında partisinin İl Başkanlığına yaptığı ziyarette gazetecilere açıklamada bulundu.31 Mart yerel seçim sürecinin heyecanını ve coşkusunu Aydın lı hemşehrileriyle yaşayacaklarını ifade eden Selçuk, 31 Mart’ta Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Savaş'la birlikte Aydın 'ın gönül belediyeciliğiyle tanışacağını belirtti.
"Anketlerde de güzel sonuçlar alıyoruz" diyen Selçuk, "Daha da güzel sonuçlar alacağız ve inşallah 31 Mart akşamı Aydın , gözümüzün aydınlığı olacak. Bu başarıyı, her gün daha çok çalışarak, çalınmadık kapı bırakmayarak, gönüller kazanarak, yürekler fethederek elde edeceğiz. Vekillerimiz ve adaylarımız çok iyi çalışıyor. Cumhur İttifakı’nın Aydın ’da çok güzel bir sonuç alacağına yürekten inanıyorum. Burası baba ocağım olmasının haricinde beni besleyen topraklar. Bizler de bu sürece daima destekçi olacağız." ifadelerini kullandı. Aydın ’da kadınların her zaman güçlü ve cesur olduğuna dikkati çeken Selçuk, "Eminim ki Mustafa Savaş, bu süreçte en büyük desteği kadın kollarından alacaktır. Aydın ’da seçim süreci yeni bir zaferle burada sonuçlanacak. Aydın , 1 Nisan sabahı gönül belediyeciliğiyle tanışacak." diye konuştu.
Bakan Selçuk daha sonra kent merkezindeki Salı Pazarı'nı gezdi. Pazarcı esnafıyla sohbet eden Selçuk, yöresel ürünlerden satın aldı.
Seçim Süreci Baba Ocağı Pazar Esnafı Yerel Seçim Irak 

5 Mart 2019 Salı günü yayınlandı