Aylin Nazlıaka'ya hiçbir basın mensubu ilgi göstermedi

Daha önce Ankara'nın'suyu kirli' iddialarını ortaya atan, sonrasında kendisinin kaçak su kullandığı ortaya çıkan Aylin Nazlıaka CHP Milletvekilliği için adaylık başvuru yaptı. Başvurusundan önce basına davet gönderen Nazlıaka'nın basın toplantısına Beyaz TV'den başka hiçbir basın mensubu katılmadı. Beyaz TV mikrofonunu eline alan Nazlıaka “ Bakın her an yine takipteyiz arkadaşlar” diyerek şov yaptı.
Chp Aylin Nazlıaka 


NAZLIAKA İSTEMEYEREK TEŞEKKÜR ETTİ


Basın mensuplarının ilgi göstermediği toplantıda Beyaz TV muhabiri haklı olarak teşekkür istedi. Başka hiçbir gazetecinin gelmemesine dikkat çeken muhabir “ Başka hiçbir gazeteci gelmemiş, biz de sizi takip etmeye geldik ama teşekkür ederseniz seviniriz” dedi. Nazlıaka istemeyerekte olsa teşekkür etti.

BAŞI KAPALI SEÇMENİYLE FOTOĞRAF ÇEKTİRMEDİ


Basın toplantısında eşitliğe vurgu yapan Aylin Nazlıaka çıkışta herkesle fotoğraf çektirdi bir kişi hariç. Başı kapalı olan bir bayanla fotoğraf çektirmeyi reddetti. Nazlıaka'nın bu hareketine alınan başı kapalı kişi “ Kapalılarla fotoğraf çektirmiyor mu? Başımızı açmak mı gerekiyor” diyerek tepki gösterdi.

SEÇMENİ DİNLEMEDEN YOLLADI

Nazlıaka'nın toplantısına derdini anlatmak için gelen bir vatandaş ise umduğunu bulamadı. CHP'nin aday adayı vatandaşı'Sana döneceğim' diyerek dinlemeden yolladı.

BEYAZ GAZETE

Aylin Nazlıaka Hakkında
Aylin Nazlıaka, 3 Aralık 1968'de Ankara'da doğdu. Babasının adı Mehmet Kenan, annesinin adı Göksel'dir. T.E.D. Ankara Koleji ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İktisat Bölümü mezunudur. Çalışma hayatına Koç Holding’de başladı. 24 yaşındayken Türkiye’nin insan kaynakları alanında faaliyet gösteren ilk şirketlerinden biri olan HRM Danışmanlık'ı kurdu. 2001'de "Yılın İş Kadını", 2002'de "ODTÜ Takdir Ödülü", 2008'de "Yılın Genç İş Kadını", 2012'de "...
devamı
23 Mart 2015 Pazartesi günü yayınlandı