Arınç Silivri'de çıkan olaylara tepki gösterdi

Düzenlediği basın toplantısında konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç,Silivri'de çıkan olaylara tepki gösterdi.
Silivri Adliyesi Muharrem İnce Bülent Arınç İşçi Partisi Ergenekon Davası 


CHP'li milletvekillerinin günler öncesinden hazırlık yaptığını,taşkınlıklara ön ayak olduğunu söyleyen Arınç '' Bayraklarını taşıdıkları bir takım örgütlerin Halkın Kurtuluş Partisi ve Türkiye Gençlik Birliği gibi İşçi Partisi ile işbirliği yaparak mahkemeleri işlevsiz hale getirmek amaçlarına uygun hareket etmeleri dikkatimizden kaçmıyor.Bu konu Türkiye ve yargımız için çok önemlidir.Mahkemelerin basılması,hakimlerin tehdit edilmesi ilk defa vuku bulmaktadır.'' diye konuştu.

Muharrem İnce'nin elebaşı gibi hareket ettiğini ve 'Bu mahkemeler faşisttir,bu mahemeler Tayyip Erdoğan'ın mahkemelerdir' dediğini ifade eden Arınç '' CHP'nin başta Genel Başkanı olmak üzere bu yargılamaların bitmesini istemediği,bu yargılamaları bahane ederek iktidarı ve mahkemeleri yıpratmaya çalıştığı,mahkemelerin arkasında iktidar gücünün bulunduğunu söyleyerek adeta bundan siyasi sonuç çıkarmaya çalıştığını hepimiz üzülerek görüyoruz'' dedi.




Muharrem İnce Hakkında
Muharrem İnce, 4 Mayıs 1964'te Yalova Elmalık köyünde doğdu. Babasının adı Şerif, annesinin adı Zekiye'dir. Fizik Öğretmeni; Uludağ Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Fizik-Kimya Öğretmenliği Bölümünü bitirdi. Değişik liselerde ve dershanelerde fizik öğretmenliği ve müdürlük yaptı. Yalovaspor Basın Sözcülüğü görevini yürüttü. Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanlığı görevinde bulundu. 22 ve 23. Dönemde Yalova Milletvekili seçildi. 24. Dönemde T...
devamı
8 Nisan 2013 Pazartesi günü yayınlandı