AK Parti Sözcüsü Çelik: '(Cumhur İttifakı) Yerel seçimde ittifak olur olmaz şeklindeki bir gündemi henüz değerlendirmedik'' - ANKARA

AK Parti Sözcüsü Çelik: "(Cumhur İttifakı) Yerel seçimde ittifak olur olmaz şeklindeki bir gündemi henüz değerlendirmedik'' - ANKARA - AK Parti Genel Merkezi - AK Parti MYK toplantısı - AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in açıklamalarıANKARA - AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi.
(3)AK Parti Sözcüsü Çelik: "(Yerel seçimlerde de Cumhur İttifakı olacak mı?) Yerel seçimde 'böyle bir şey olur olmaz' gibisinden şu anda bir değerlendirmemiz yok. Daha onlara vakit var."Çelik: "(Hollanda'daki karikatür tartışmaları) Bu derece hoyrat ve acımasız bir saldırının bu derece provakatif saldırının bu şekilde değerlendirilmesi, bu ırkçı kafaların, faşist kafaların Avrupa'da daha çok yer bulmasına, siyasette bu derece ikinci parti durumuna gelmelerine ya da koalisyon ortağı haline gelmelerine yol açıyor. Şunu unutmasınlar Avrupa'nın DAEŞ'i bu aşırı sağdır."
Aşırı Sağ Acımasız Basın Toplantısı Karikatür Saldırı 

29 Ağustos 2018 Çarşamba günü yayınlandı