AK Parti MKYK'da Çözüm Süreci Masaya Yatırılacak

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplandı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ise çözüm süreci, yeni anayasa ve yaklaşan yerel seçimler masaya yatırılacak.
Yeni Anayasa Yerel Seçimler Ak Parti Mkyk Recep Tayyip Erdoğan Çözüm Süreci 


AK Parti MKYK, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AK Parti Genel Merkezi'nde toplandı. Toplantının gündeminde ise öncelikli konu olarak çözüm süreci yer alıyor. Çözüm süreci kapsamında yaşanan son gelişmelerin ele alınacağı toplantıda, Akil İnsanları bölgeye yaptığı ziyaretlerin de masaya yatırılması bekleniyor. PKK'nın geri çekilmesi ve BDP heyetinin dün İmralı'ya yaptığı 5. ziyaretin de ele alınacağı toplantıda, çözüm sürecine ilişkin halkın nabzını tutan kamuoyu araştırmalarının da değerlendirilmesi bekleniyor.

Toplantıda ayrıca yeni anayasa çalışmalarıyla ilgili son durumun ve yaklaşan yerel seçimler öncesinde bölgelerin son durumunun ele alınması tahmin ediliyor.

AK Parti Genel Merkezi'ndeki toplantının ardından ise AK Parti Merkez Yürütme Kurulu'nun (MKYK) toplanması bekleniyor.

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
15 Nisan 2013 Pazartesi günü yayınlandı