AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı - DÜZCE

- Programdan detaylar - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı 'nın açıklamaları AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı: - "Doğru düşünüyor, doğru davranıyorduk ve doğru düşünüp doğru davranan, önünde sonunda egemen oldu çünkü hak üstündü. Güç değil, hak üstündü. Siz haklıysanız, önünde sonunda hak üstün gelecek"DÜZCE (AA) - AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti'nin kuruluşundan itibaren birçok sıkıntıyla karşılaştıklarını ve bu sıkıntılardan hakkıyla çıktıklarını belirterek, "Doğru düşünüyor, doğru davranıyorduk ve doğru düşünüp doğru davranan, önünde sonunda egemen oldu çünkü hak üstündü. Güç değil, hak üstündü. Siz haklıysanız, önünde sonunda hak üstün gelecek." dedi.
Düzce 'de Kültür Merkezinde düzenlenen Siyaset Akademisi'nin ilk dersine katılan Yazıcı, burada yaptığı konuşmada, AK Parti’nin çok zor günlerden geçerek bu günlere geldiğini anlattı.Siyaset Akademisi'nde "Siyasette Başarı" ve "AK Parti Pratiği" konularından bahsedileceğini anlatan Yazıcı, şöyle devam etti:"AK Parti'nin var olduğu süreçlerin Türkiye'si, yani 2000'li yılların Türkiye'sinde, siyasete ve siyasetçiye olan güven, sözün tam anlamıyla dibe vurmuş durumda. Siyasetçiye güven yok, siyaset kurumlarına karşı inanç yok. Ortalık tarumar bir konumda. Böyle bir süreçte AK Parti var oldu. Siyasete ve siyasetçiye güven olmadığı süreçlerde ne olur? Siyasette yabancı unsurlar devreye girer, siyaset mühendisleri rol üstlenir. Onlar, ülkeyi kimin nasıl yöneteceğine ilişkin proje geliştirirler. Taşeronları hazırdır, o taşeronlar vasıtasıyla işe koyulurlar. Böyle bir süreçte AK Parti var oldu."Yazıcı, önlerine çıkan her engeli aşmayı bildiklerini belirterek, milletin önünün tıkanmasına, geleceğin karartılmasına asla müsaade etmeyeceğini anlattı.Milletin o sandıkta egemenlik hakkını kullanırken iradesini, seçim sonuçlarına yansıttığını, bunları yaşadıklarını vurgulayan Yazıcı, "Birçok sorunla karşı karşıya kaldık, buralardan geçtik ama hiçbir zaman kopmadık çünkü çalışmalarımız ve hedefimiz doğruydu. Doğru düşünüyor, doğru davranıyorduk ve doğru düşünüp doğru davranan, önünde sonunda egemen oldu çünkü hak üstündü. Güç değil, hak üstündü. Siz haklıysanız, önünde sonunda hak üstün gelecek." ifadelerini kullandı. - "Hiçbir zaman yılmadık"AK Parti'nin kuruluşundan itibaren birçok davayla karşı karşıya kaldığına değinen Yazıcı, "Ama hiçbir zaman yılmadık, çok kararlı bir biçimde yola devam ettik. Milletin hukukunu korumak için yola çıkan kadroların yorulması söz konusu olamaz. Hizmet konusunda bahanesi asla olamaz. Kapasiten ne ise kabiliyetin ne ise müktesebatın ne ise bunu millete hizmet olarak sunmak mecburiyetindesin, biz siyaseti böyle anlıyoruz." şeklinde konuştu.
Yazıcı, milletin 2002 yılından bu yana, kimin hizmet edeceğini, bu ülkenin kazanımlarına kazanım katacağını belirlediğini ifade ederek milletin bu yönde koy kullandığını sözlerine ekledi.Siyaset Akademisi basına kapalı olarak devam etti.
Bild Batın Kabil Kabiliyet 

10 Mart 2018 Cumartesi günü yayınlandı