AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı: “Aday adaylarımıza, Türkiye’nin hassasiyet gösterdiği konular itibariyle güvenlik taraması yapıyoruz”

Yazıcı'nın açıklaması

( ANKARA ) ANKARA
Misyon Alt Komisyon Hassasiyet 


- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, “Aday adaylarımıza, Türkiye’nin hassasiyet gösterdiği konular itibariyle güvenlik taraması yapıyoruz” dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı, “Aday adayları için heyecanlı bir süreç. Planlandığı şekilde alt komisyonlar çalışmalarını bitirecek. Alt komisyonların belirlediği aday listeleri üst komisyona sunulacak ve 21 Mayıs’ta listeler YSK’ya sunulacak” diye konuştu.
Aday adaylara sorulacak sorulara ilişkin Yazıcı, “Hazırlanmış bir soru yok. Ortama göre arkadaşlarımız ile sohbet edeceğiz. Siyaset konuşacağız, gündemle ilgili sorularımız var, tanımadığımız arkadaşlarımız ile tanışacağız” ifadelerini kullandı. Yazıcı, güvenlik soruşturması ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 100 bin imza değerlendirmesi hakkında ise şunları söyledi: “Güvenlik soruşturmasının tabi ki olması gerekiyor. O konuda zaten söylenmesi gerekenler söylendi. Aday adaylarımızın Türkiye’nin hassasiyet gösterdiği konular itibariyle güvenlik taraması yapıyoruz.”
7 Mayıs 2018 Pazartesi günü yayınlandı