AK Parti Ankara Aday Tanıtım Toplantısı - ANKARA

- Salondaki partililerin açtığı pankartlar - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın salona girmesi ve salondakileri selamlaması - Ankara 'nın konu edildiği kısa film gösterimi - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın konuşması - AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki için uyarlanarak hazırlanan filmden kesitAK Parti Ankara Aday Tanıtım Toplantısı - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ankara Büyükşehir ile ilçe belediye başkan adaylarını tanıtacakANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde partisinin Ankara Büyükşehir ile ilçe belediye başkan adaylarını tanıtacak. Ankara Spor Salonu'ndaki tanıtım toplantısı için Ankara 'nın çeşitli ilçelerinden gelen partililer salonu doldurmaya başladı.
Salonda platformun hemen arkasında "Tevazu, samimiyet, gayret ile önce millet, önce memleket" sloganı yer alırken, salondaki "Haseki başkan yeni bir destan", "Gazi Ankara başkanının yanında", "Cumhur ittifakı milletin bekası", "Belediyeciliğin gönül gözü başkente Haseki sözü", "Dava engel tanımaz", "Gönül Adamı Haseki" yazılı pankartlar dikkati çekti.AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki için uyarlanarak hazırlanan "Bize her yer Ankara " isimli şarkının video klibi salondakilere izletildi.
Kısa Film Yerel Seçimler Gönül Gözü Film Gösterimi Yerel Seçim 

Gönül Gözü Hakkında
Karanlık dünyalara ışık tutacak ''Gönül Gözü'' Neşe Sapmaz'ın sunumuyla her cumartesi canlı yayınla saat 12.00’da... Hayata gözleriyle değil elleriyle tutunanların hikâyesi. Doğuştan veya sonradan görmeyen kişilerin gerçek yaşam öyküleri izleyiciyle buluşuyor....
devamı
1 Ocak 2019 Salı günü yayınlandı